Novi Sad
27.03.2018.
17:57 > 18:28
Konkurs za dodelu 94 stana u zakup, sa mogućnošću kupovine, izbeglicama iz Bosne i Hercegovine i Hrvatske trebalo bi da bude raspisan u naredne dve nedelje.
  • Solis nekretnine

    02.06.2018 18:25
    Konkurs
    Posle toliko godina teskog zivota zasluzili su da dobiju krov nad glavom.
  • Ns

    28.03.2018 18:35
    Raskol
    Nista ovde niko ne dobija za dzabe stanovi su donacija europske unije i jos gomile drugih zemalja procitajte tekst malo bolje i stanovi ce se placati na kredit kao i svi ostali stanovi samo sa malo nizom cenom otkupa niko ovde nikom nista ne poklanja svaki kvadratni metar ce se platiti a ovi sto pricaju protiv ovog projekta vecina uopste nije upucena u isti i svako ko je ovde generacijama kao sto neki tvrde a nije mu stekao pradeda,deda,otac ili on sam licnoo nista taj nikad nista ni nece imati rat je uzasna stvar i ne dao bog nikom od ovih sto pricaju protiv svega ovoga da im se desi isto sto i prognanim licima jer izbeglica je jedno a prognanik drugo...
  • VladaN

    27.03.2018 23:38
    A šta fali recimo...
    ...Priboju ili Zaječaru, može i Kruševac. Gde baš sve u NS. Toliko je svima stalo da izmene demografsku sliku da je to postala patološka orijentacija i ove vlasti. I dikle će više da se koristi status "izbeglice". Ljudi se snašli, imaju mahom dvojno državljanstvo, pa neka se odluče. Sve što se dešavalo od sredine 90'ih je išlo preko leđa nekada domaćeg stanovništva a danas poniženog dela stanovništva ovoga nekada grada.
  • dex ns

    27.03.2018 22:58
    Ne daj bože nikom da bude izbeglica....ali dokle više???
  • *_*

    27.03.2018 22:40
    Citam komentare i ne verujem svojim ocim koji ( pojedini ) mozgovi slazu recenice i sta pisu.
    Stanovi koji se grade ne placaju se iz budzeta drzave. Te pare za gradnju su iz humanitrnih fondova i organizacija. I ne lupajte ko maksimi po diviziji, nesto u sta niste upoznati.
    I na kraju samo da pojasnim, nisam izbeglica ili dodjos kako pojedini nazivaju. I ja bi da dobijem mukte stan, ali ne moze, podigao sam kredit i otplacujem.


    P.S. i svi ti stanovi koji se grade, nikada nece biti vlasnistvo niti jedne izbeglice, niti ce moci da odkupe. Povlastice su samo-jeftinje ce placati stanirine.
  • Update

    27.03.2018 22:28
    Policajci, vojska, politicari, ....sada i izbeglice dobijaju stanove. Sta je sa lokalnim obicnim zaposlenima? Kao npr moji roditelji?
    Ja sam otisaoni zivimo tu u zap evropi gde niko sem predsednika i premijera ne dobije stan. A oni ga dobiji samo na koriscenje dok su na funkciji. I u okolnim zemljama je tako. Izbeglice tj azilanti dobiju nuzni smestaj ili socijalne stanove. Ali ne u svojinu!
  • milos

    27.03.2018 22:02
    @SRAM VAS BILO!
    Jadnice/jadniče...
  • V

    27.03.2018 19:48
    izbeglice 2018.?
    koliko još godina, decenija, vekova izbeglice planiraju biti izbeglice?
    Da li nakon dobijanja poklonjenog stana i dalje zadržvaju status izbeglice?
    Ratovi su odavno završeni, imaju dvojna državljanstva i poklonjene stanove.
    Ili državljanstvo Srbije ili status izbeglice, ne može oba.
    Vreme je da se ova država pobrine za svoje stambeno nezbrinute građane.
  • Futog

    27.03.2018 18:53
    Www
    Ima jos jedan uslov! Morate biti clan sns!
  • Stop

    27.03.2018 18:50
    Hoce li ikada biti I nesto za ljude Koji su samodoprinosom izgradili ovaj grad?
  • SRAM VAS BILO!

    27.03.2018 18:44
    A mi novosađani bez stanova možemo da skapamo što se tiče ovog zla koje vlada Vojvodinim od 1988! Mi smo građani drugog reda, neomiljeni, getoizirani, obespravljeni, poniżeni, i to samo zato jer nismo lojalni velikosrpskom projektu. NIKO iz moje generacje nije dobio ništa od države sem vojnih poziva na ratište, gde su nas slali da ginemo da bi se naoravilo mesta za ove koji su u to vreme sedeli po kafićima i bavili se kriminalom!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna